Anthony Hopkins blir Odin i Marvels Thor

Får vi vår norrøne helligdom Odin gestaltet av selveste Hannibal Lecter, når regissør Kenneth Branagh neste år går i gang med filmatiseringen av Marvels tegneserie Thor neste år? Ja, i følge Slashfilm, som videreformidler et ubekreftet rykte om at castingen på storfilmen er gått enda et hakk videre.

Jeg gleder meg på en barnslig måte til å bevitne dette prosjektet på kino, selv om det absolutt står i fare for å bli hysterisk dårlig. De norrøne mytene er etset inn i oss alle med helt særegne bilder (våre egne), og en Hollywood-utgave av dette blir utvilsomt vanskelig å svelge. Men det er noe frekt over det hele, som jeg er spent på. Med nå Anthony Hopkins, og som tidligere rapportert; Stellan Skarsgård, og en utover dette ganske inspirert cast ombord, lover det foreløpig godt.