Wright og Knightley sammen igjen

Joe Wright skulle straks gå igang med Indian Summer med Cate Blanchett i hovedrollen, et prosjekt mange hadde gledet seg veldig til. Men etter at alt ble lagt på is forrige uke, er det nå klart at regissøren isteden gir seg i kast med nyversjonen av My Fair Lady. Danny Boyle skulle egentlig gjøre musikalen, men trakk seg tidligere i høst. Keira Knightley er derimot fortsatt med på prosjektet, og dermed er det dukket for en gjenforening mellom paret.

Indian Summer er forøvrig fortsatt i preproduksjon, men avventer endelig avklaring av budsjett. Både Blanchett og Wright er innstilt på å gå i produksjon en gang i løpet av 2011. (via The Playlist)

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>