Filmfrelst

Filmfrelst #20: Transformers 2

transf21

Eirik Smidesang Slåen, Karsten Meinich og Martin Sivertsen har sett Transformers: Revenge of the Fallen (som Martin riktignok feilaktig kaller «Rise of the Fallen»), og lufter sine tanker om Michael Bays ferske megablockbuster i ukas episode av Filmfrelst.

Vi har denne gang også en liten utfordring til deg som lytter, så følg med mot slutten av sendingen – klarer du å gjenkjenne filmklippet?

Aktuelle lenker for denne episoden:

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 6 kommentarer

 1. Steffen sier:

  Jeg så denne filmen og var VELDIg skuffet. Orker ikke skrive så mye om dne siden jeg må se den en gang til for å få meg detljene og kunne være veldig kritisk, og det synes jeg den rett og slett ikke er verd.

  Følelsen jeg fikk av filmen var at det var noen veldig skule action-scener som er tatt helt uten sammenheng. Det er på det beste kanskje en rød tråd gjennom filmen, men vil ikke gå så langt som å si den har noen ordentlig handling.

  kjærlighets-handlingen var og veldig klisje, hele poenget var at han skulle si han elsket ho, og hvor mye som måtte til for at han skulle si det; men veien ditt var veldig dårlig.

  Man ser langt at dette er ment som en «popcorn» film som dere og så fint kaller det – men jeg synes den også der slår feil. Gjennom alt som rett og slett blir for dumt, og en handling som rett og slett ikke fungerer klarer jeg rett og slett ikke glede meg over de store action scenene og små morsomhetene som kommer. Noe som ødela ganske mye. Skulle ønske jeg kunne være mer spesefik, men skal ta det igjen så fort jeg får tak i den på DVD.

 2. Thor sier:

  Takk takk, dette var interessant. :)

 3. Erik Vågnes sier:

  Synes det er litt for mange blockbuster/popcornfilmer som får egen podcastepisode. Jeg har forståelse for at dere vil fenge bredt, men hva med litt variasjon? Dere har hatt denne, Terminator Salvation, Terminator, Star Trek, Watchmen. Disse får jo nok av oppmerksomhet pga et massivt PR-budsjett. Føler det er på tide med en podcast viet litt verdensfilm. Hva med «Fuglekikkere» som er på kino nå for tiden?

 4. Jonathan Sparhell sier:

  Er veldig enig i det dere sier, jeg synes det ble altfor mye action/slåssing rot og kaos. Og etterhvert var jeg ikke interessert i historien lenger og fulgte bare døvt med på alt kaoset, jeg synes den første filmen var veldig bra, en av mine yndlingsfilmene mine men denne filmen var bare rot, i den første ble jeg ved noen scener faktisk litt rørt, men ved denne var det bare rot som sagt. Jeg hadde høye forventninger og ble veldig skuffet. Som dere sa gikk alt til helvete på slutten, mega klisjeer over alt og ingen av de gode folka dør, Sam blir opplivet og Optimus Prime og den ene av robot tvillingene osv. osv.
  De har brukt altfor lite tid på å klippe og finpusse og jeg var gjennomvåt etter filmen selvom kinoen ikke var varm, den var dårlig og altfor lang !! Skuffet !

 5. Christoffer Ødegården sier:

  Dette er den første Bay filmen jeg ikke har giddet å si. Syns den første ble ekstremt uinteressant og kjedelig så en så lang oppfølger som i tillegg har fått dårlig kritikk, da blir jeg rett og slett ikke interessert.

  Av Bay liker jeg The Rock(en av de beste action filmene) og Bad Boys. Bad Boys 2 er rimelig god også. Resten ligger på 6-5/10.

 6. Christoffer Ødegården sier:

  Må bare nevne at jeg faktisk så den og dette er definitivt en av de værste filmene jeg har sett. Så ekstremt kjedelig og så forbaska dum. Kunne knapt tro mine egne øyne. Effektene var gode da, bortsett fra det var vel de eneste lyspunktene John Turturro og den aldrende roboten.

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>