Tarantino adapterer Stieg Larsson?

Første del i adaptasjonen av Stieg Larssons Millenium-trilogi herjer Europa om dagen – i Frankrike alene er filmen allerede sett av én million mennesker, mens godt over 2,5 millioner Skandinaver har sett Menn som Hater Kvinner. Det er ikke sjelden vi kan snakke om en nordisk blockbuster av internasjonalt klasse, men det er nettopp det som holder på å skje med denne produksjonen .

Times rapporterer at Quentin Tarantino og Brad Pitt snuser på de amerikanske rettighetene til trilogien. De ønsker i så måte å gjøre en helt ny adaptasjon, men det er uvisst på hvilken måte de to vil delta. Sannsynligvis vil Pitt både spille hovedrollen og produsere gjennom sitt Plan B-produksjonsselskap, mens Tarantino vil innta en executive produsent-rolle. Det er også interesse for å gjøre en tegneserieadaptasjon av verket.