Whatever Works-trailer

Det er bare gått to dager siden vi i forbindelse med posterlanseringen etterlyste en trailer til Woody Allens sommerklare komedie Whatever Works, og nå er den endelig å finne på apple.com.

Gledelig kan jeg konstatere at dette ser ut til å bli akkurat det jeg håpet det skulle bli; en uhøytidelig, erketypisk Woody-Allen-komedie av beste sort som forener det ypperste i filmskaperen Allen og komediegeniet Larry David. På forhånd har jeg vært litt betenkt over hvordan Larry David ville egne seg i en rolle han selv ikke har skrevet, slik vi tidligere har sett ham som en karikert versjon av seg selv i HBO-serien Curb Your Enthusiasm. Men etter å ha sett traileren får jeg heldigvis bekreftet det jeg hele tiden har håpet: Woody Allen og Larry David utgjør en perfekt kombinasjon for akkurat denne typen film. Jeg humret i hvert fall godt!