Whatever Works-trailer

Det er bare gått to dager siden vi i forbindelse med posterlanseringen etterlyste en trailer til Woody Allens sommerklare komedie Whatever Works, og nå er den endelig å finne på apple.com.

Gledelig kan jeg konstatere at dette ser ut til å bli akkurat det jeg håpet det skulle bli; en uhøytidelig, erketypisk Woody-Allen-komedie av beste sort som forener det ypperste i filmskaperen Allen og komediegeniet Larry David. På forhånd har jeg vært litt betenkt over hvordan Larry David ville egne seg i en rolle han selv ikke har skrevet, slik vi tidligere har sett ham som en karikert versjon av seg selv i HBO-serien Curb Your Enthusiasm. Men etter å ha sett traileren får jeg heldigvis bekreftet det jeg hele tiden har håpet: Woody Allen og Larry David utgjør en perfekt kombinasjon for akkurat denne typen film. Jeg humret i hvert fall godt!

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 2 kommentarer

  1. «It’s roght, he’s a decorator.» SOM jeg gleder meg! God gammel Woody, ahh…

  2. «This is not the feel good-comedy of the year…» Hell yeah! Dette ser jo skikkelig vittig ut! Og som Lars Ole sier – god gammeldags Woody!

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>