Milk-manusforfatter regidebuterer

De som så årets Oscar-utdeling vil sikkert huske den rørende takketalen holdt av mottageren av prisen for beste originalmanuskript; Dustin Lance Black. Det skal ikke mye til for å skjønne at den kvelden ble begynnelsen på en suksessfull karriere i Hollywood. Black, som altså er manusforfatteren bak Milk, skal nå i sommer filme sin spillefilmregidebut What’s Wrong With Virginia.

Variety melder i dag at Liam Neeson og Jennifer Connelly har blitt castet til filmens to hovedroller; Connelly skal spille en sjarmerende, men psykologisk forvirret kvinne som har en 16 år gammel sønn. Neeson blir å finne i rollen som en sheriff med politiske ambisjoner, som Connellys karakter har hatt et langvarig kjærlighetsforhold til. Samtidig innleder hennes sønn og hans datter også et forhold. Det høres ut som drama nok for en film. Blir spennende å følge dette prosjektet! Filmen skal produseres av Scott Brooks, Christine Vachon og Eric Watson, med Gus van Sant med som eksekutiv produsent.