Også Ridley Scott i 3D

Etter Monsters vs Aliens store suksess på de amerikanske kinolistene denne helga, er 3D igjen tilbake på alle produsenters ønskelister. Sist ut er Ridley Scott, som på en tilstelning i England i dag ytret ønske om å skyte sitt kommende science-fictionprosjekt The Forever War i formatet. Etter å ha sett materiale fra James Camerons Avatar, hadde han nemlig følgende å melde –  I’ve got to go 3D. It’s going to be phenomenal!

The Forever War er en adaptasjon av romanen med samme navn av Joe Halderman, og skal etter sigende være Scotts neste prosjekt etter ferdigstillelsen av hans nye versjon av Robin Hood. Som de fleste vet, har regissøren en mengde andre prosjekter i oppstart også, så kanskje må vi smøre oss med ganske så mye tålmodighet før vi får se estetikeren ikle seg 3D-formatet.