Matthias Müller til Grimstad

Kortfilmfestivalen får celebert besøk når det 32. arrangementet går av stabelen 10.-15. juni. Den tyske filmkunstneren Matthias Müller tar med seg en bråte av sine prisbelønte, kritikerroste kortfilmer og tar turen opp til Sørlandsperlen. Trass i at han vel er forholdsvis ukjent i Norge, er Müller en av de store navnene på det internasjonale kunst- og filmlerretet. Produksjonene hans har vært vist ved de fleste av de store filmfestivalene, og er blant annet kjøpt inn i de faste samlingene til Paris sitt Pompidou-senter og New Yorks Museum of Modern Art.

Les mer om både Müller og arrangementet på filmfestivalens flunkende nye websider.

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>