Eastern Promises 2?

David Cronenberg og manusforfatter Steven Knight jobber med en oppfølger til Eastern Promises, ifølge MTV. Viggo Mortensen har allerede signert, og både Focus Features og produsent Paul Webster er klare med finansiering. Nøyaktig hva filmen skal handle om er uklart, men min første tanke var at første film var en ganske så fullstendig historie i seg selv. Personlig synes jeg heller ikke filmen er blant Cronenbergs beste, men samtidig må jeg innrømme at det er noe forlokkende i å få følge det videre livet til Nikolai…

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 3 kommentarer

  1. Lars Ole sier:

    Må si jeg er litt avventende, nettopp av samme grunn som Eirik; den første filmen føltes veldig…ferdig. Samtidig synes jeg at «Eastern Promises» er blant den canadiske mesterens beste filmer. En utrolig stringent og iskaldt gjennomført film, med en merkelig skjønnhet som rørte ved meg. Og selve volden, som den ble så kjent for, er utrolig.

  2. trondjo sier:

    Ser helst at Cronenberg gjør noe annet (jeg likte Eastern Promises veldig godt). Det var jo heller ikke lenge siden jeg leste at Cronenberg skulle gjøre en Ludlum-filmatisering med Tom Cruise og Denzel Washington (!). Det høres jo egentlig enda rarere ut. Skal bli spennende å se hvor han lander først. Det viktigste er egentlig at han kommer i gang med et nytt prosjekt, for uansett hva Cronenberg gjør så blir det interessant og severdig.

  3. Lars Ole Kristiansen sier:

    Jeg håper på Cruise-filmen! Hvor artig hadde det ikke vært å se Cronenberg røre ved et så utpreget kommersielt prosjekt? Ellers helt enig med Trond: Uansett hva han gjør er det interessant. En av våre største.

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>