Vakker trailer til Nicolas Winding Refns Only God Forgives

I natt ble det sluppet en ny, red band-trailer til Nicolas Winding Refns etterlengtede Only God Forgives. For snart to år siden tok den danske regissøren Cannes-festivalen med storm, og Drive endte opp med å vinne prisen for beste regissør.

Allerede nå føles opplagt å omtale Drive som en kultklassiker, og forventningene til Only God Forgives blir ikke mindre av denne særdeles vakre, suggererende snutten. Ryan Goslings sparsommelige gester og megetsigende blikk skaper umiddelbart sterke assosiasjoner til forgjengeren, men det visuelle uttrykket beveger seg over i en retning som kan minne om Gaspar Noés Enter the Void. Alle filmer som utspiller seg i asiatiske metropoler (her Bangkok) preges av neon-estetikk, og det later til at Refn og fotograf Larry Smith (Eyes Wide Shut) utnytter dette på en tilfredsstillende måte.

Only God Forgives ventes å ha premiere i hovedkonkurransen under årets Cannes-festival, men ingenting er avgjort i skrivende stund. Vi gleder oss!

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 5 kommentarer

 1. Fernando Nikolic sier:

  Rett og slett awesome

 2. Fred Carlsen sier:

  Jippi!

 3. Knutsvik sier:

  dette ser strålande ut!

  kvifor kan ikkje Winding Refn regissere den neste Bond-filmen? han kunne tatt serien attende til dei europeiske røtene og inn i den asiatiske framtida på ein og same gong – det ville vore hipt!

 4. Morten Steingrimsen sier:

  Gjerne Nicolas Winding Refn, for min del. Men Broccoli-familien vil nok gå for et mer «trygt» valg og kanskje se etter en regissør som har laget filmer med større budsjett tidligere. Men, who knows? Alltid umulig å spå hvilken regissør de lander på.

 5. Det her må bare bli bra! Elsker Drive, men må forsøke å dempe forventningene litt. Orker ikke en ny The Dark Knight Rises-skuffelse.

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>