Tre ferske klipp fra Gaspar Noés 3D-sex-melodrama Love

Tre ferske klipp gir en smakebit på «the ultimate fantasy» i Gaspar Noés Love.

Takket være Another World Entertainment kan de av oss med sans for Noé puste lettet ut over at den argentinske regissørens 3D-sex-melodrama Love blir å se på norske kinoer i løpet av høsten/vinteren. Som vi tidligere har skrevet er «Love en vakker hyllest til menneskekroppen og dens aktiviteter – mer intens i sin audiovisuelle innpakning enn i den grafiske fremstillingen av kjønnsorganer i bevegelse. Love er en film som dyrker det enkle; dialogen er like basal som strofene i Spring Breakers, og i likhet med Korines film, finner den sin egen naive posi, midt mellom klaskende pupper og rumper.»

Sammenlignet med Noés tidligere grenseoverskridelser I Stand Alone, Irréversible og Enter the Void, er Love overraskende dempet. Under pressekonferansen i Cannes utdyper regissøren at han slettes ikke ønsket å lage noen ny sjokkfilm, men takket være noen svært grafiske promoplakater, ble filmen den suverent mest forhåndsomtalte før årets festival.

De tre ferske klippene, titulert «I miss her so much», «Omi is pregnant» og «Ultimate fantasy», fanger den faktiske filmens toneleie, og gir en frisk forsmak på fotograf Benoît Debies neonlysfest.

Hør vår podkast om Love, og se de ferske klippene fra filmen her:

love-poster