Suicide Squad mangler én mann når Tom Hardy takker for seg og Jake Gyllenhall sier nei

Tidligere i vinter meldte vi at Tom Hardy hadde tatt rollen som Rick Flag i DC Comics-storsatsningen Suicide Squad. Slik blir det likevel ikke, for Hardy dropper ut og Jake Gyllenhaal – den mulige erstatteren – har takket nei.

Det var Variety som forrige uke meldte at Hardy forlater rollen, og nå at heller ikke Gyllenhaal vil være med på superheltfilmen. Et utilgivelig tidsskjema skal være årsaken til at Tom Hardy må gi slipp på rollen som Rick Flag; han er for øyeblikket opptatt med innspillingen av Alejandro González Iñárritus westernfilm The Revenant, og med Mad Max: Fury Road på horisonten i mai, er briten forpliktet til å delta på filmens internasjonale presseturné. Gyllenhaal, som tidligere har arbeidet med Suicide Squad-regissør David Ayer i End of Watch, skal ha blitt tilbudt rollen etter at Hardy måtte gi seg, men har nå altså takket nei.

DC Comics og Warner Bros.’ Suicide Squad skal omhandle en gruppe superskurker som arbeider sammen for å utføre hemmelige oppdrag for myndighetene, inkludert Jokeren (spilt av Jared Leto).

Selv om filmens premiere ikke er før i begynnelsen av august 2016, begynner det å brenne litt under stolen, og vi kan nok regne med at Ayer og studioet finner sin Rick Flag snart.