Remake-regissør Fede Alvarez påstår at Sam Raimi skal regissere Army of Darkness 2

Mye har blitt sagt og mange rykter har gått, men det er ingen tvil om at en oppfølger til skrekk-komedien Army of Darkness er på trappene. Nå påstår regissøren av årets The Evil Dead-remake, Fede Alvarez, at det er selveste Sam Raimi som skal stå for regien på den etterlengtede Army of Darkness 2.

Sam Raimi er hjernen bak Evil Dead-serien, som i dag teller fire filmer. De tre filmene i den originale Evil Dead-trilogien (The Evil Dead, Evil Dead 2 og Army of Darkness) er alle regissert og produsert av Raimi. I år gjorde altså Fede Alvarez en nyinnspilling av den første filmen, og tilhengere av kultserien har spekulert i om det er han som skal føre den videre. Når Alvarez nylig ble spurt om dette på Twitter, svarte han derimot «Sam Raimi will!»

Hovedkarakteren Ash Campbell er den eneste som har vært en del av alle fire filmene og det har som kjent vært i Bruce Campbells figur. Campbell har også uttalt at han gjerne fører rollefiguren videre, og i forrige uke avslørte han at han var involvert i Army of Darkness 2.

Det står angivelig også to andre Evil Dead-filmer på planen. Den ene er en oppfølger til årets Evil Dead, og skal igjen regissert av Alvarez. Den andre, som ventes å bli den sjuende og siste i serien, skal etter ryktene bli en «crossover» som fører historiene fra både Evil Dead og Army of Darkness sammen.

Mye er fremdeles usikkert her. Det er ikke avklart hvilken film som skal produseres først, eller når de er ment å være klare for kino. I mellomtiden kan vi koste på oss et gjensyn med Army of Darkness: