Premieren til Ben Afflecks Live By Night planlegges til julen 2015

Det er 9 måneder siden Ben Affleck bekreftet at Live By Night vil bli hans neste regissørprosjekt, men det virker slettes ikke som om det er snakk om et hastearbeid, i kjølvannet av suksessen med Oscar-vinneren Operasjon Argo. Nå er det kommet frem at filmen ikke vil gå i opptak før september neste år, og at det planlegges kinopremiere 25. desember 2015.

Live By Night er basert på Dennis Lehanes krimroman om politisønnen Joe Coughlin, som befinner seg på samfunnet skyggeside under USAs forbudstid på 1920-tallet. Affleck skal ikke bare fylle regissørstolen, men er også manusforfatter, hovedrolleinnehaver og co-produsent. Med seg på produsentsiden har han Chay Carter, Leonardo DiCaprio og Jennifer Davisson Killoran.

Til tross for at Live By Night ikke vil gå i opptak før neste høst, ligger ikke Affleck på latsiden i mellomtiden. Innen den tid tar han nemlig på seg superheltkappen og opptrer som Batman i Zack Snyders Batman vs. Superman. For øyeblikket er han også i opptak i rollen som den drapssiktede ektemannen Nick Dunne i David Finchers thriller Gone Girl.