Ny og røffere trailer for Sofia Coppolas Cannes-klare The Bling Ring

Nylig ble det bekreftet at Sofia Coppolas The Bling Ring skal åpne sideprogrammet Un Certain Regard, under Cannes-festivalen som starter om snaue tre uker. Nå er det sluppet en ny og energisk trailer for filmen.

Ut fra de ferske bildene å dømme ser The Bling Ring ut til å bli en noe røffere film enn hva vi har sett fra Coppola tidligere, i tillegg til å ha et tydeligere humoristisk tilsnitt enn hennes foregående verk. Samtidig ser dette absolutt ut til å bli en film som vil tilfredstille allerede eksisterende Coppola-tilhengere. Det bør være lov å håpe på at The Bling Ring ikke bare blir en estetisert oppvekstskildring, men at den også vil inneholde en sårere nerve og kanskje også være en treffende samfunnskommentar.

I traileren dukker navn som Kirsten Dunst og Paris Hilton opp – som seg selv og som eksempler på ettertraktede objekter for de glamour- og kjendissultne ungpikene, med Emma Watson i spissen. Coppola ser ut til å ta i bruk ulike medieformer i filmen, blant annet Facebook, som spiller en stor rolle i jentenes liv og deres dragning mot det ulovlige.