Se den første teaser-traileren til Sofia Coppolas The Bling Ring

En av årets mest etterlengtede filmer her i gården er Sofia Coppolas The Bling Ring. Nå er første teaser-trailer til filmen sluppet, og det gir grunn til å glede seg enda litt mer.

Med Emma Watson i hovedrollen, og en tiltalende ‘trashy’ fortelling fra virkeligheten, ser The Bling Ring ut til å ta Coppolas filmografi ut i delvis nytt terreng – og den ferske teaser-traileren viser også et noe røffere estetisk uttrykk enn hva vi kjenner fra Marie Antoinette og Lost in Translation.

Da Coppola startet et samarbeid med fotograf Harris SavidesSomewhere, hennes forrige film, så man allerede spor av en ny visuell retning. En mer jordnær tilstedeværelse tilførte portrettet av Hollywood-stjernen Johnny Marcos ensomhet både sårbarhet og realisme, og med Savides ombord på The Bling Ring kan Coppola se ut til å videreføre dette. Med estetikk fra overvåkningskameraer inkludert i teaseren nedenfor, kan vi allerede spore visse trekk i ny retning. Samtidig ser Coppolas iboende øre for musikk og blikk for ikonografi ut til å være intakt også i denne filmen.

Dessverre gikk Savides bort i vinter, og The Bling Ring blir i så måte hans svanesang. La oss håpe det blir en film for historiebøkene. Antatt verdenspremiere blir på filmfestivalen i Cannes i mai.

Her er låta som brukes i traileren: