- Montages - https://montages.no -

Montages.no

Se den første teaser-traileren til Sofia Coppolas The Bling Ring

Av , 8. mars 2013 i Ukategorisert

En av årets mest etterlengtede filmer her i gården er Sofia Coppolas The Bling Ring [1]. Nå er første teaser-trailer til filmen sluppet, og det gir grunn til å glede seg enda litt mer.

Med Emma Watson [2] i hovedrollen, og en tiltalende ‘trashy’ fortelling fra virkeligheten [3], ser The Bling Ring ut til å ta Coppolas filmografi ut i delvis nytt terreng – og den ferske teaser-traileren viser også et noe røffere estetisk uttrykk enn hva vi kjenner fra Marie Antoinette og Lost in Translation.

Da Coppola startet et samarbeid med fotograf Harris Savides [4]Somewhere, hennes forrige film, så man allerede spor av en ny visuell retning. En mer jordnær tilstedeværelse tilførte portrettet av Hollywood-stjernen Johnny Marcos ensomhet både sårbarhet og realisme, og med Savides ombord på The Bling Ring kan Coppola se ut til å videreføre dette. Med estetikk fra overvåkningskameraer inkludert i teaseren nedenfor, kan vi allerede spore visse trekk i ny retning. Samtidig ser Coppolas iboende øre for musikk og blikk for ikonografi ut til å være intakt også i denne filmen.

Dessverre gikk Savides bort i vinter, og The Bling Ring blir i så måte hans svanesang. La oss håpe det blir en film for historiebøkene. Antatt verdenspremiere blir på filmfestivalen i Cannes i mai.

Her er låta som brukes i traileren:


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/nyheter/se-den-forste-teaser-traileren-til-sofia-coppolas-the-bling-ring/

Lenker i denne artikkelen:

[1] The Bling Ring: https://montages.no/film/the-bling-ring/

[2] Emma Watson: http://montages.no/filmfolk/emma-watson

[3] fra virkeligheten: http://en.wikipedia.org/wiki/Bling_Ring

[4] Harris Savides: http://montages.no/filmfolk/harris-savides

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.