- Montages - https://montages.no -

Montages.no

Ny og røffere trailer for Sofia Coppolas Cannes-klare The Bling Ring

Av , 24. april 2013 i Ukategorisert

Nylig ble det bekreftet at Sofia Coppolas The Bling Ring [1] skal åpne sideprogrammet Un Certain Regard, under Cannes-festivalen som starter om snaue tre uker. Nå er det sluppet en ny og energisk trailer for filmen.

Ut fra de ferske bildene å dømme ser The Bling Ring ut til å bli en noe røffere film enn hva vi har sett fra Coppola tidligere, i tillegg til å ha et tydeligere humoristisk tilsnitt enn hennes foregående verk. Samtidig ser dette absolutt ut til å bli en film som vil tilfredstille allerede eksisterende Coppola-tilhengere. Det bør være lov å håpe på at The Bling Ring ikke bare blir en estetisert oppvekstskildring, men at den også vil inneholde en sårere nerve og kanskje også være en treffende samfunnskommentar.

I traileren dukker navn som Kirsten Dunst [2] og Paris Hilton [3] opp – som seg selv og som eksempler på ettertraktede objekter for de glamour- og kjendissultne ungpikene, med Emma Watson [4] i spissen. Coppola ser ut til å ta i bruk ulike medieformer i filmen, blant annet Facebook, som spiller en stor rolle i jentenes liv og deres dragning mot det ulovlige.


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/nyheter/ny-og-roffere-trailer-for-sofia-coppolas-cannes-klare-the-bling-ring/

Lenker i denne artikkelen:

[1] The Bling Ring: http://montages.no/film/the-bling-ring/

[2] Kirsten Dunst: http://montages.no/filmfolk/Kirsten%20Dunst/

[3] Paris Hilton: http://montages.no/filmfolk/paris-hilton

[4] Emma Watson: http://montages.no/filmfolk/Emma%20Watson/

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.