Ny film fra Sofia Coppola

Damen som delte kritikerne i to med sin Marie Antoinette er endelig igang med ny film. Playlist rapporterer at filmen heter Somewhere, og handlingen skal sentere rundt en skuespiller som møter seg selv i døra når hans selvdestruktive livstil blir forstyrret når hans 11-årige datter kommer på besøk. Handlingen skal finne sted på berømte Chateau Marmont på Los Angeles Sunset Boulevard, og Stephen Dorff er castet til hovedrollen. Elle Fanning skal spille datteren. -Med andre ord fortsetter Coppola sin dyrking av ungpikeproblematikk, samt bruken av hotel som location. Personlig gjesper jeg av førstnevnte, men forguder sistnevnte. Og i så måte er beryktede, skandaløse og ikke rent lite mytiske Chateau Marmont et besnærende valg. Ja, faktisk synes jeg rett og slett dette høres ut som en film med fantastisk potensiale.

Riktignok gledet jeg meg vel så mye til hennes versjon av Marie Antoinette, og ble kraftig skuffet. Men det må sies – ingen kan nekte for at Coppola har en helt personlig stemme, et kvantesprang unna alle fordommene om at hun bare lager film på sin berømte fars navn. Allikevel håper jeg at hun nå tør ta et skikkelig dypdykk under overflaten. Om du vil vite mer om hotellet, kan du se en fascinerende liste over berømte hendelser hos Wikipedia.