Naomi Watts vurderer å ta turen til Twin Peaks

Deadline melder at Naomi Watts etter sigende vil gjenforenes med David Lynch i den mye omtalte tredje sesongen av Twin Peaks.

Lynch forsøker å holde kortene tett til brystet hva angår detaljer om den kommende sesongen av Twin Peaks, som for tiden spilles inn i North Bend. Noe informasjon har imidlertid sneket seg rundt kirsebærpaien og frem til pressen – blant annet at Amanda Seyfried, Balthazar Getty og Jennifer Jason Leigh blir å se foran kameraet. Ryktene skal nå ha det til at Lynch også forsøker å få Naomi Watts med på laget.

Mulholland Drive har nettopp blitt utgitt i en restaurert spesialutgave av The Criterion Collection, og i den forbindelse har Lynch og hovedrolleinnehaver Watts nylig blitt «gjenforent» for å gjøre intervjuer til ekstramaterialet (The Playlist har nettopp skrevet en artikkel med utdrag fra intervjuet her). Mon tro om dialogen rundt Watts’ deltagelse i Twin Peaks har sprunget ut av dette møtet?

I alle tilfeller krysser vi fingrene for at et tiår med transcendental meditasjon har gitt Lynch kreftene han trenger for å servere oss enda en damn fine cup of coffee.