Twin Peaks – sesong 3 får premiere 21. mai

Allerede tidlig i høst kunne Showtime bekrefte at den imøtesette tredje Twin Peaks-sesongen var ferdig innspilt og i klipperommet. Videre ble det varslet at serien ville få en ukonvensjonell og tidsriktig lansering.

Etter uendelig mange vendinger underveis i prosessen, er fruktene snart modne for å møte tennene til forventningsfulle fans: 21. mai er nå den offisielle premieredatoen. Ifølge kanalen er den første episoden hele to timer lang, og vil etterfølges av sytten avsnitt. Selv om Showtimes David Nevins tidligere har fortalt at serien vil lanseres på en måte som står i stil til Lynchs kunstneriske krumspring, ser det nå ut til at episodene vil bli tilgjengelige på ukesbasis – akkurat som på nittitallet.

Nevins betrygger fansen om at gjenforeningen er 100% Lynch: «We’ve seen the whole thing. David Lynch is one of the great film masters of my lifetime. I think this is the pure heroin version of David Lynch and I’m excited to put it out.»

Premieredatoen korresponderer for øvrig med Cannes-festivalen. Er det utenkelig at Lynch returnerer til Croisetten for å kaste glans over begivenheten?