Lupita Nyong’o og Brienne of Tarth bekreftet til Star Wars: Episode VII

Lupita Nyong’o, som vant Oscar for sin rolle som slavepiken Patsey i 12 Years a Slave, og Gwendoline Christie best kjent som Brienne of Tarth i TV-serien Game of Thrones, har blitt invitert ombord på romskipet til J.J. Abrams og Star Wars: Episode VII.

Den nye filmbesetningen i Star Wars-universet begynner å finne sin form, og et tilskudd av kvinnelige rollefigurer er velkomment, ettersom rollebesetningen så langt har vært dominert av menn – med unntak av Carrie Fisher og det potensielle nye stjerneskuddet Daisy Ridley. Det er usikkert hvilke roller Nyong’o og Christie er tiltenkt å spille i filmen, og i kjent stil holder regissøren kortene tett til brystet.

De to nyankomne utfyller rollebesetningen som, i tillegg til nevnte Fisher og Ridley, består av John Boyega, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Max von Sydow, Harrison Ford, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew og Kenny Baker.

Selv om både Abrams og Disney liker å holde på hemmelighetene sine, lekker det stadig informasjon om produksjonen ut på nettet, og i går fikk TMZ tak i 45 bilder fra innspillingen. Bildene finner du her, men vær på vakt for spoilere.

Star Wars: Episode VII forventes å ha premiere i løpet av 2015.