Luca Guadagnino returnerer til skrekksjangeren og gjenforenes med Timothée Chalamet

Luca Guadagnino ble for alvor berømt etter Call Me By Your Name (2017), og overrasket alle med sitt neste prosjekt, nyinnspillingen av Dario Argentos skrekklassiker Suspiria (2018). Etter å ha kost seg under den venezianske solen i HBO-serien We Are Who We Are, returnerer han nå til mørket.

Filmens tittel er Bones & All, og fortellingen beskrives som en «horror-love-story». Manusforfatteren er Dave Kajganich, som også stod bak Suspiria. Timothée Chalamet, som ble Oscar-nominert for Call Me By Your Name, skal spille den ene av hovedrollene. Den andre vil tolkes av stjerneskuddet Taylor Russell, som nylig imponerte stort i Waves (2019).

Det har lenge vært stille rundt det som i utgangspunktet skulle bli Guadagninos neste produksjon, nemlig en remake av Scarface, med utgangspunkt i Brian De Palmas åttitallsversjon, bare satt til Los Angeles i stedet for Miami. Stadig vekk et voldsomt pirrende utgangspunkt, mener vi. Forhåpentligvis kan Guadagnino lykkes med å gjennomføre både Scarface og Bones & All straks pandemien er på hell.