Leken amerikansk trailer for Leos Carax’ Holy Motors

Med Holy Motors har Leos Carax (De elskende på Pont-NeufMauvais sang) returnert til spillefilmformatet etter 13 års fravær.

Filmen ser ut til å være minst like utagerende og egenartet som hans tidligere verk – under Cannes-festivalen tidligere i år var kritikerne gjennomgående forvirret, og beskrev filmen som alt fra helsprø til vakker, utmattende til hjerteskjærende, pretensiøs til euforisk.

Holy Motors hadde premiere i New York 17. oktober, og blir satt opp i flere byer i USA fra og med 9. november. I forkant av dette ble det nylig sluppet en amerikansk trailer til filmen, som bør pirre nysgjerrige filmelskere også her i Norge. Filmen har premiere i Sverige og Danmark i midten av november, men ser per i dag ikke ut til å ha fått norsk kinodistribusjon. Men fra og med i kveld kan du få med deg filmen under Bergen internasjonale filmfestival – har du ikke mulighet til det kan du i alle fall nyte den nye og spenstige traileren.

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 1 kommentar

  1. Kom nettopp hjem fra BIFF-visningen av denne, og for en film! Absolutt ikke for alle, men for de som liker filmer som går way out there kan jeg ikke anbefale den nok. Nå skal jeg ta fordøye den over natten, og få ut en anmeldelse i morgen. Må få sett den igjen kjenner jeg!

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>