Hans Zimmer har påbegynt arbeidet med musikken til Interstellar

Dette er neppe sjokkerende nyheter for noen, men ikke desto mindre av den gledelige sorten: Hans Zimmer skal komponere musikken til Christopher Nolans science fiction-epos Interstellar.

Og skal vi tro Zimmer selv, under en pressekonferanse for Nolan-produserte Man of Steel, er han allerede i gang: “I wrote something [for the film] …and I’m writing that. So, yes, we have started.” Zimmer har tidligere levert noen av sine sterkeste arbeider i The Dark Knight-trilogien og Inception, så det er god grunn til å anta at et nytt samarbeid med Nolan har klassikerpotensial.

Interstellar ser ut til å få en imponerende rollebesetning (Matthew McConaugheyAnne HathawayJessica Chastain og Michael Caine er alle bekreftet), og innspillingen forventes å starte i løpet av høsten. Filmen får premiere 7. november 2014, hvilket er god timing hvis man ønsker anerkjennelse fra Oscar-akademiet, som generelt lider av dårlig hukommelse. Skal Nolan omsider få sin etterlengtede regi-nominasjon? Vi gleder oss til å følge videre med på produksjonen.