- Montages - https://montages.no -

Montages.no

Hans Zimmer har påbegynt arbeidet med musikken til Interstellar

Av , 3. juni 2013 i Ukategorisert

Dette er neppe sjokkerende nyheter for noen, men ikke desto mindre av den gledelige sorten: Hans Zimmer [1] skal komponere musikken til Christopher Nolans science fiction-epos Interstellar.

Og skal vi tro Zimmer selv, under en pressekonferanse [2] for Nolan-produserte Man of Steel [3], er han allerede i gang: “I wrote something [for the film] …and I’m writing that. So, yes, we have started.” Zimmer har tidligere levert noen av sine sterkeste arbeider i The Dark Knight-trilogien og Inception, så det er god grunn til å anta at et nytt samarbeid med Nolan har klassikerpotensial.

Interstellar [4] ser ut til å få en imponerende rollebesetning (Matthew McConaugheyAnne HathawayJessica Chastain og Michael Caine er alle bekreftet), og innspillingen forventes å starte i løpet av høsten. Filmen får premiere 7. november 2014, hvilket er god timing hvis man ønsker anerkjennelse fra Oscar-akademiet, som generelt lider av dårlig hukommelse. Skal Nolan omsider få sin etterlengtede regi-nominasjon? Vi gleder oss til å følge videre med på produksjonen.


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/nyheter/hans-zimmer-har-pabegynt-arbeidet-med-musikken-til-nolans-interstellar/

Lenker i denne artikkelen:

[1] Hans Zimmer: http://montages.no/filmfolk/hans-zimmer

[2] pressekonferanse: http://collider.com/hans-zimmer-interstellar/

[3] Man of Steel: http://montages.no/film/man-of-steel/

[4] Interstellar: http://montages.no/film/interstellar/

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.