David Lynch regisserer musikkvideo for Trent Reznors Nine Inch Nails

David Lynch fortsetter å blomstre i musikkmiljøet. 15. juli slipper han sitt andre soloalbum, The Big Dream (hvor han blant annet har samarbeidet med svenske Lykke Li). I tillegg skal han regissere musikkvideo for Nine Inch Nails, samt bidra med en remix av Ultraístas Strange Formula på deres kommende relansering av albumet med samme navn.

Lynch skal regissere musikkvideoen til singelen Came Back Haunted, som blir å finne på Nine Inch Nails kommende album Hesitation Marks. Lynch har tidligere regissert et knippe minneverdige musikkvideoer – blant annet den flash-baserte videoen til Mobys Shot In The Back Of The Head og den opprinelige videoen til Chris Isaaks Wicked Game – så det skal blir interessant å se hva han disker opp med denne gang. Det er uansett en glede å vite at Lynch fortsatt holder seg aktiv som regissør.

Dette er ikke første gang Trent Reznor, frontmann i Nine Inch Nails, og Lynch inngår i et samarbeid. Reznor var blant annet produsent på soundtracket til Lost Highway, hvor han også bidro med originalmusikk i form av sporene Videodrones; Questions og Driver Down.

Vel og bra med en ny musikkvideo av Lynch, men vi i Montages fortsetter å krysse fingrene i håp om at han snart skal finne tilbake til spillefilmen.

Shot In The Back Of The Head av Moby.