Brian De Palma og Al Pacino snuser på muligheten til å gjenforenes med thrilleren Retribution

Scarface– og Carlito’s Way-duoen Brian De Palma og Al Pacino snuser på muligheten til å gjenforenes med Retribution, løst basert på den belgiske thrilleren The Memory Of A Killer.

Screen Daily rapporterer om at «ordet-på-gata» under American Film Market skal ha det til at legendene vurderer en filmatisk reunion med thrilleren Retribution, løst basert på The Memory Of A Killer fra 2003. Filmen skal visstnok dreie seg om «a hitman and a cop who will go to any length to stop a Philadelphia child prostitution ring.» Et utgangspunkt og en sjanger som lyder bra for De Palma og Pacino.

Dog har et nytt samarbeid for duoen nylig vært aktuelt, da de i en periode arbeidet med utviklingen av Happy Valley, basert på Penn State-skandalen fra 2011. Prosjektet, som ble påbegynt i samarbeid med HBO, ble stanset i september, og siden den tid har det vært usikkert om vi får se et nytt samarbeid mellom De Palma og Pacino.

Retribution er i skrivende stund ikke blitt bekreftet, så gladsaken må tas med en god klype salt inntil videre. Vi krysser det vi har for at det skjuler seg sannhet i ryktene.