Nye bilder og plakat fra De Palmas Passion

Cannes 2012: Det er poengløst å gå rundt grøten, og jeg har tidligere erklært min kjærlighet overfor Brian De Palma i voldsomme ordelag her på Montages. I februar skrev jeg om mine forventinger til hans kommende film Passion, og de blir ikke mindre av denne ukens spandable serie med nye bilder fra filmen.

Passion er en løs remake av den franske filmen Love Crime, med Noomi Rapace og  Rachel McAdams i hovedrollene, beskrevet som en erotisk thriller av godt gammelt De Palma-merke (Femme Fatale, Body Double, Dressed to Kill). Bildene bærer bud om at De Palma fortsatt er en av planetens mest luksuriøse bildeskapere, med en egen nese for å kombinere bekmørk, klassisk eleganse og dampende sexy trash. Og i så måte blir ikke akkurat Passion mindre lovende av at Almodóvar-fotograf José Luis Alcaine er ombord på prosjektet.

Ryktene forteller oss at det en av de nærmeste dagene også skal vises en nyklippet teasertrailer på markedet her i Cannes, men den begivenheten er det dessverre lite sannsynlig at vi får anledning til å overvære. Da får vi heller krysse fingrene for at snutten dukker opp på nettet i nærmeste fremtid. Nyt bildene og kom gjerne med dine tilbakemeldinger i kommentarfeltet.

Ettersom festivalen her i Cannes naturlig nok er en hovedarena også for å promotere kommende filmer, har denne lekre teaserplakaten dukket opp på forsiden av Varietys daglige Cannes-blekke, og er dessuten å se i stort format på Croisetten. Bare å glede seg: