Batman mister maska i ny teaser til Batman v Superman: Dawn of Justice

Zack Snyders superhelt-mashup, Batman v Superman: Dawn of Justice, nærmer seg med varsomme skritt.

Warner Bros. holdt lenge kortene tett til eight pack-en hva angår selve fortellingen i Batman v Superman: Dawn of Justice. Den 3 minutter og 40 sekunder lange traileren som ble sluppet under nerdemessen Comic-Con i juli skapte imidlertid mye entusiasme, og i etterkant publiserte Warner Bros. en heller tynn «vaskeseddel» for filmen:

Fearing the actions of a god-like Super Hero left unchecked, Gotham City’s own formidable, forceful vigilante takes on Metropolis’ most revered, modern-day savior, while the world wrestles with what sort of hero it really needs. And with Batman and Superman at war with one another, a new threat quickly arises, putting mankind in greater danger than it’s ever known before.

I den ferske teaseren nedenfor får vi se en alvorstung Superman (Henry Cavill) rive av masken på Batman (Ben Affleck), som holdes i fangenskap. Smakebiten byr på minimalt med ny informasjon, men det er åpenbart at relasjonen mellom de to superheltene vil settes på prøve.

Batman v Superman: Dawn of Justice får premiere 25. mars 2016. Under kan du se teaseren, samt noen utvalgte frysbilder.

*

Skjermbilde 2015-12-01 kl. 12.14.15Skjermbilde 2015-12-01 kl. 12.14.28Skjermbilde 2015-12-01 kl. 12.15.06Skjermbilde 2015-12-01 kl. 12.15.25Skjermbilde 2015-12-01 kl. 12.15.48

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 3 kommentarer

 1. Oppdatering –> Her er den komplette traileren som sniktitten ovenfor her hentet fra: https://www.youtube.com/watch?v=yViIi3gie2c

  Merker at jeg fylles av en stor grad av likegyldighet til dette superheltsammensuriumet, men skal definitivt se den og gi Zack Snyder en mulighet til å dra auteur-kortet når filmen er klar. Rent promomessig dog, fungerer denne traileren ikke særlig godt for meg.

  Alle bange anelser man kan ha om superheltfilmenes oversaturering av kinokulturen bekreftes. More is… less.

  • Aksel S sier:

   Helt enig. Forventningene er såpass lave etter denne traileren at jeg forhåpentligvis kan bli positivt overrasket. Krysser fingerne!

  • Lars Klevberg sier:

   Hva er det de holder på med? Det startet dårlig, men så bygde de opp forventningene med gode teasere og trailere. Særlig trailer 2 la jo opp til en forrykende innføring i et nytt og spennende univers. Og så kommer denne. Og det hele topper seg når Doomsday blir presentert som den CGI biten han er. Skuffa. Noen ganger tror man Snyder, som den fantastiske regissøren han er, balanserer på grensen. Men jo mer jeg tenker over det så synes jeg at han har bommet med mange valg han har tatt i det siste.

   Vi får håpe det holder, men frykter at det kan bli dårlig.

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>