Filmfrelst

Filmfrelst #418: Sacha Baron Cohen og Borat Subsequent Moviefilm

I denne episoden, fanget inn samtidig som opptellingen av stemmer i det amerikanske presidentvalget 2020 beveger seg mot slutten, snakker vi om Sacha Baron Cohen og hans ferske storverk Borat Subsequent Moviefilm.

Få komikere er bedre skikket til å lage en grotesk 3D-print av 2020 enn britiske Sacha Baron Cohen, som nå har returnert til rollefiguren som ble hans store gjennombrudd, Borat. Oppfølgeren har hatt koronapremiere på strømmetjenesten Amazon Prime, og gjør virkelig ære på originalen ved å markere at hvis noen grenser er i ferd med å flyttes tilbake i kulturen vår, så gjelder de ikke for Cohen & Co.

Ved mikrofonene sitter redaktørene Lars Ole Kristiansen og Roskva Koritzinsky.

God lytting!

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 2 kommentarer

 1. Jon Christoffersen sier:

  Så spennende at dere er så positive til Borat! Synes selv det er mange problematiske ting ved hvordan han opererer, særlig dette med å lure folk til å fremstå på sitt verste ved å sette dem opp i situasjoner og samtidig bruke skjult kamera. Er vel også litt der at jeg synes humoren hans er vulgær og barnslig, og at jeg rett og slett ikke liker det så godt. Når jeg hørte podcasten ble jeg skikkelig overrasket og nysgjerrig. Dere snakker jo om han på en helt annen måte enn hvordan jeg husker filmene jeg har sett. Får lyst å se denne filmen for å sjekke ut om det er noe her jeg har misforstått, eller om det bare er en ulikhet i smak :)

  • Øystein sier:

   «lure folk til å fremstå på sitt verste»

   Javell? Dersom du er et bra menneske vil du ikkje bli «lurt».

   Noe eg syns var på grensen i Borat 2 var hvor manipulerende det siste innslaget virket å være.

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>