Filmfrelst #250: Seriefrelst – Westworld

Den påkostede science fiction-serien Westworld har hatt premiere på HBO Nordic denne høsten, og raskt blitt en av de mest sette dramaene fra HBO noensinne. Vårt podkastpanel har kodet klart adferdsmønsteret sitt, og diskuterer her de første syv episodene.

Med utgangspunkt i Jurassic Park-forfatter Michael Crichton sin egen film Westworld (1973) serverer serieskaperne Lisa Joy og Jonathan Nolan et påkostet og innholdsrikt actiondrama, satt til den futuristiske western-underholdningsparken der rike turister villig boltrer seg i vold, sex og eventyr – i trygg forvisshet om at alle statistene er AI-roboter og kan behandles deretter. Eller kan de?

I denne episoden av Filmfrelst setter vi oss bak mikrofonene og diskuterer HBOs Westworld frem til og med syvende episode i første sesong. Samtalen inneholder spoilere! Panelet består av Eric Vogel, Truls Foss, Thor Joachim Haga og Martin Sivertsen.

God lytting!