Filmfrelst #239: Venezia 2016 – åpningsfilmen La La Land og The Light Between Oceans

Venezia 2016: Vi er til stede på verdens eldste filmfestival i Venezia, og i denne Filmfrelst-episoden diskuterer vi 2016-årgangens åpningsfilm La La Land og The Light Between Oceans.

Damien Chazelle og Derek Cianfrance er to av amerikansk films virkelig store talenter, og har begge nye filmer i Venezias hovedkonkurranse. Chazelle følger opp den Oscar-vinnende debuten Whiplash med storformat-musikalen La La Land, med Emma Stone og Ryan Gosling i hovedrollene. Filmen begynner med en scene for historiebøkene, men makter den å holde grepet om publikum hele veien?

Cianfrance utforsker kjærlighet og moralske dilemmaer i The Light Betweet the Oceans, der Michael Fassbender og Alicia Vikander klamrer seg fast til hverandre på en forblåst øy. Episoden inneholder ikke spoilere.

God lytting!