Filmfrelst #221: Game of Thrones, ses. 6 – ep. 1

Denne episoden inneholder spoilere.

Game of Thrones har ikke gått oss hus forbi her på Montages, men det er først nå denne serien blir et tema på Filmfrelst. Vi har sett episode 1 av sesong 6, og kjører en recap i denne podkastpraten.

Blant vårslippet av gode TV-serier i disse dager er det ikke vanskelig for oss å finne den éne sesongpremieren som lokker oss til mikrofonene. Game of Thrones står støtt som en av de mest sentrale popkulturelle fenomenene på 2010-tallet, og anses som en av de mest populære (og påkostede) seriene noensinne.

Nå er HBO og serieskaperne David Benioff og D.B. Weiss klare med sin sjette sesong, og i denne utgaven av Filmfrelst får du høre hvilket inntrykk første episode av Game of Thrones sesong 6 gjorde på Karsten Meinich, Truls Foss og Martin Sivertsen.

Valar Morghulis! eller eventuelt: God lytting!

*

Notat til lytteren: Vi beklager at lydkvaliteten i visse partier av denne podkastepisoden bryter opp noen sekunder før avspillingen fortsetter.