Filmfrelst

Filmfrelst #221: Game of Thrones, ses. 6 – ep. 1

Denne episoden inneholder spoilere.

Game of Thrones har ikke gått oss hus forbi her på Montages, men det er først nå denne serien blir et tema på Filmfrelst. Vi har sett episode 1 av sesong 6, og kjører en recap i denne podkastpraten.

Blant vårslippet av gode TV-serier i disse dager er det ikke vanskelig for oss å finne den éne sesongpremieren som lokker oss til mikrofonene. Game of Thrones står støtt som en av de mest sentrale popkulturelle fenomenene på 2010-tallet, og anses som en av de mest populære (og påkostede) seriene noensinne.

Nå er HBO og serieskaperne David Benioff og D.B. Weiss klare med sin sjette sesong, og i denne utgaven av Filmfrelst får du høre hvilket inntrykk første episode av Game of Thrones sesong 6 gjorde på Karsten Meinich, Truls Foss og Martin Sivertsen.

Valar Morghulis! eller eventuelt: God lytting!

*

Notat til lytteren: Vi beklager at lydkvaliteten i visse partier av denne podkastepisoden bryter opp noen sekunder før avspillingen fortsetter.

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 4 kommentarer

 1. Tommy Larsson sier:

  «Vi Skal ikke love for mye, det har vi glemt oss på før!» – Martin

  Haha, jeg venter fortsatt på Tarkovsky-episode! Waiting since 2011… eller noe sånt!

  • Touché! Vi har kanskje slengt ut en del ideer siden starten i 2009 som (til nå) ikke materialisert seg, men vi har ikke glemt dem… Haha! Tarkovsky, eksempelvis, mørner seg bra i skuffen av episoder vi fortsatt har klare planer om å gjennomføre. Stay tuned, som de sier.

 2. Christian sier:

  Finnes det en bedre teknologi enn skype å spille inn podcastene på? Er en smule irriterende med mange dropouts eller dårlig linje eller hva det er som gjør at dere faller ut under samtalene. Ellers en flott episode :-D

  • Ja. Det må ha vært uvær ute i Skype-universet akkurat denne kvelden, for vi var spesielt uheldige, og dette føles ikke som vanlig – selv i Skype-sammenheng. Men takk for at du ellers opplevde det som en flott episode. ;-)

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>