Filmfrelst #157: Gone Girl

I denne Filmfrelst-episoden går vi tilbake til røttene våre, med panelet samlet rundt det virtuelle rundebord for å diskutere en kinoaktuell film. På bordet ligger David Finchers Gone Girl.

Det er ingen hemmelighet at David Fincher er en av de mest betydningsfulle Hollywood-regissørene som jobber i dag, og på Filmfrelst har vi tidligere diskutert både The Social Network (episode #51) og The Girl with the Dragon Tattoo (episode #83).

Nå er Fincher tilbake med Gone Girl, og vi benytter anledningen til å se tilbake på Finchers filmografi. Panelet i denne episoden består av Martin Sivertsen, Thor Joachim Haga, Karsten Meinich og Lars Ole Kristiansen. Er Gone Girl en av Finchers beste filmer, eller et illevarslende signal om at regissøren aldri vil finne tilbake til sitt gamle jeg?

Vi tar diskusjonen. God lytting!