Filmfrelst

Filmfrelst #126: Woody Allens Blue Jasmine

Woody Allens nye film Blue Jasmine står i sentrum for denne episoden av Filmfrelst.

Hvert eneste år kommer det en ny film fra Woody Allen, og nesten alltid er det noe bra – og ganske ofte er det veldig bra. Det siste tiåret har mesterregissøren til og med levert et par ekstra mesterverk, i tillegg til det dusinet han allerede har skapt tidligere i karrieren.

Kort fortalt: en ny film fra Woody Allen er et naturlig høydepunkt hvert år, og ferske Blue Jasmine er altså temaet for herværende Filmfrelst-episode. Karsten og Lars Ole fra Montages-redaksjonen diskuterer filmens kvaliteter (og mangler), Cate Blanchetts rolleprestasjon, Allens dialogestetikk og visuelle avtrykk.

God lytting!

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 2 kommentarer

  1. Asle Thu sier:

    Woody Allen lager fortsatt bra filmer selv om han ikke er av de yngste regisørene. Det var en veldig bra podcast dere laget om han, og det passet godt å kombinere det med å snakke om hans siste film. Jeg er enig i at de filmene dere ramset opp er veldig bra. Prøver å se alle filmene hans og det er mye bra, men det er jo sånn at ikke alt er like bra, men det gjelder jo de fleste som lager film. Det er ikke mange som har laget 48 filmer. Det er imponerende. Jeg vet at det noen som liker Woody Allen i montages, og har derfor håpet at dere skulle lage en episode om han, og nå er den her. Takk for det!

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>