Konkurranse: Brian De Palma og Passion

NB! Konkurransen er nå avsluttet. Fasiten finner du nederst.

Brian De Palma er en av husgudene her på Montages, men nå til dags forvises han dessverre til videohyllene. Hverken Femme Fatale eller Redacted fikk kinodistribusjon i Norge, og dette ble også skjebnen for hans nye verk, Passion. Heldigvis får filmen, som vi har skrevet varmt om i denne artikkelen, tidlig lansering på video.

Onsdag 19. juni er lanseringsdatoen, som alle cineaster bør krysse av i kalenderen, og vil du ha De Palmas blodferske thriller på Blu-ray eller DVD uten kostnader, bør du slenge deg med på vår De Palma-konkurranse nedenfor. Førstepremien er Passion på BD + en Only God Forgives t-skjorte i et svært begrenset opplag, designet av Henrik Vibskov. Andre- og tredjepremien er Passion på BD. Deltagere med gode besvarelser, uten pallplass, tildeles trøstepremier av ymse slag – så langt lageret rekker. Premiene i denne konkurransen er gitt av Scanbox, som distribuerer Passion på video her til lands.

Siden vi i redaksjonen er De Palma-nerder, forventer vi en viss kjennskap til auteuren hos leserne våre. Vi har valgt ut et knippe frysbilder fra kjente og ikke fullt så kjente verker fra filmografien til Brian De Palma nedenfor, og oppgaven lyder som følger: Hvilke De Palma-filmer er disse stillbildene hentet fra?

Blant de totalt 15 frysbildene nedenfor vil flere være hentet fra samme film. Vi er ikke ute etter å vite hvilke spesifikke filmer hvert enkelt bilde er hentet fra, men ønsker en liste som sammenfatter samtlige titler. Hint: vi skal frem til 7 filmer totalt. Send dine svar til konkurranse@montages.no. Fristen for innlevering er onsdag 19. juni. Lykke til!

*

Konkurranse

Konkurranse

Konkurranse

Konkurranse

Konkurranse

Konkurranse

Konkurranse

Skjermbilde 2013-06-12 kl. 00.19.07

Konkurranse

Konkurranse

Konkurranse

Konkurranse

Konkurranse

Konkurranse

Konkurranse

*

Frysbildene er hentet fra: Brian De Palma

1. Femme Fatale
2. Passion
3. Blow Out
4. Casualties of War
5. Blow Out
6. Femme Fatale
7. Dressed to Kill
8. Passion
9. Casualties of War
10. Dressed to Kill
11. Hi Mom!
12. Carrie
13. Passion
14. Femme Fatale
15. Passion