Konkurranse: Magnus von Horns Etterskjelv

Konkurransen er nå avsluttet.

Mandag 23. november er det førpremiere på svenske Magnus von Horns debutfilm, Etterskjelv. Ved å delta i denne konkurransen kan du vinne billetter til visningen.

Etterskjelv («Efterskalv») deltok i sideprogrammet Director’s Fortnight i Cannes, der den fikk svært god mottagelse. Montages fikk sett filmen under Nordiske filmdager i Lübeck, og vi lot oss imponere over filmens slående bildespråk og ubarmhjertige fortelling (lytt til vår podkast om filmen).

Mer Filmdistribusjon, i samarbeid med Montages og Nordisk Film Kino, inviterer til førpremiere på Etterskjelv mandag 23. november, på Ringen kino (18.00). Regissør Magnus von Horn introduserer filmen, og etter visningen deltar han i en samtale med Montages’ redaksjonsmedlem Sveinung Wålengen.

For å delta i trekningen av to billetter til førpremieren, må du sende inn en liste over det du mener er de 5 beste eller mest markante/interessante svenske filmene fra 00-tallet. Vi ønsker en kort begrunnelse under hver tittel.

Vi trekker fire vinnere. Billettene kan hentes i skranken på Ringen kino samme dag som visningen. Send dine svar til post@montages.no, og husk å inkludere fullt navn og telefonnummer. Fristen for innlevering er søndag 22. november, 22.00. Lykke til!

*