Konkurranse: Ingrid Bergman 100 år

Til helgen, lørdag 29. august, hadde Ingrid Bergman fylt 100 år. Bursdagen markeres med en feiring på Gimle kino i Oslo.

I våres ble Ingrid Bergman behørig hyllet under filmfestivalen i Cannes, og høydepunktet var Stig Björkmans nye dokumentar, Jeg er Ingrid, basert på Bergmans egne ord og bilder. Filmen får ordinær kinopremiere fredag i en rekke norske byer, og skal dessuten vises på Cinemateket, som gjør ære på skuespillerinnen med et retrospektiv i høst.

På selve bursdagen arrangerer Nordisk Film Kino og Another World Entertainment en jubileumsvisning av Jeg er Ingrid på Gimle kino (29/08, 18.00), med introduksjon av Aftenpostens tidligere filmnestor Per Haddal.

Ved å delta i konkurransen nedenfor, kan du vinne to billetter til arrangementet, samt et eksemplar av årets Cannes-plakat, der Bergman utgjør hovedmotivet.

Premiene kan hentes i skranken på Gimle kino samme dag som visningen går av stabelen. De to første som svarer korrekt blir pekt ut som vinnere. Send dine svar til post@montages.no. Fristen for innlevering er fredag 28. august, 18.00. Lykke til!

*

Hvilke Ingrid Bergman-filmer er disse frysbildene hentet fra?

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

*