Konkurranse: Halloween og The Babadook

Til helgen er det Halloween, og som seg hør og bør vil skrekkfilm stå i fokus på flere kinoer rundt omkring i landet – inkludert Norges-premiere på The Babadook.

The Babadook er en nattsvart australsk horror, regissert av nykommeren Jennifer Kent. Filmen har fått tilnærmet euforisk mottagelse fra et internasjonalt kritikerkorps, og har dessuten imponert Montages-redaksjonen (vi utdyper hvorfor i en podkast senere denne uken).

Nordisk Film Kino og distributøren Another World Entertainment arrangerer en spesialvisning av The Babadook på selve Allehelgensaften, lørdag 31. oktober, på Ringen kino i Oslo (19.00). Visningen vil bli introdusert av fyrene bak den Montages-tilknyttede bloggen Filmjunkiene.

Ved å delta i konkurransen nedenfor, kan du vinne billetter for 2 personer til visningen, samt skrekkfilmene It Follows, Motorsagmassakren og Open Windows på Blu-ray. De tre første som svarer korrekt, få kloa i godsakene.

Billettene kan hentes i skranken på Ringen kino samme dag som visningen. BD-ene sendes per post. Send dine svar til post@montages.no, og husk å inkludere telefonnummer og adresse. Fristen for innlevering er fredag 30. oktober, 18.00. Lykke til!

*

Hvilke fem horrorfilmer disse utsnittene hentet fra?

1.

2.

3.

4.

5.

*