Alfred Hitchcock hylles av sine kolleger

There is a dreadful story that I hate actors. Imagine anyone hating Jimmy Stewart, or Jack Warner. I can’t imagine how such a rumor began. Of course it may possibly be because I was once quoted as saying that actors are cattle. My actor friends know I would never be capable of such a thoughtless, rude and unfeeling remark, that I would never call them cattle. What I probably said was that actors should be treated like cattle.

-- Alfred Hitchcock

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 3 kommentarer

  1. Ole sier:

    Dette var utrolig fint!

  2. Geir Jardar Olsen sier:

    En sensasjonell gjeng med legender i alle felt. Men merkelig at ikke hans største stjerne, Jimmy Stewart (som sitter ved siden av han) tok del i den «gruppepresentasjonen». (på YouTube kan man se klipp av Stewart hylle Hitch senere i showet men likevel…)

  3. Geir Jardar Olsen sier:

    Dvs, som sitter ved siden av ALMA, kona til Hitch.

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>