Mer Jackie Brown?

Ingen filmskapere definerte det amerikanske 90-tallet på film som Quentin Tarantino. Men få snakker om hans tredje og siste film fra tiåret; den undervurderte Elmore Leonard-filmatiseringen Jackie Brown.

Men Hollywood har i flere år hatt et godt øye til Elmore Leonards hardkokte krimhistorier, og det er nå The Switch – en forløper til historien filmatisert med Jackie Brown (basert på romanen Rum Punch) – som skal festes til filmrullen. Prosjektet føres fremover av produsent/manusforfatter Dan Schechter, og står foreløpig uten regissør. Tarantino har også gjentatte ganger proklamert at Jackie Brown var hans første og siste adaptasjon, uten at neste prosjekt fra den kanten er offisielt spikret. Uansett skal Tarantino være uaktuell som regissør av The Switch.

I The Switch forfølges historien om Ordell Robbie og Louis Gara, portrettert av henholdsvis Samuel L. Jackson og Robert De Niro i Jackie Brown, og et kriminelt handlingsforløp som inkluderer fengsel, kidnapping og løsepenger.

Vi avventer valg av regissør og skuespillere med lunken entusiasme.