Terrence Malick utsetter Tree of Life til 2010

Terrence Malick er en svært høyt verdsatt filmskaper hos de fleste i Montages-staben, på tross av (eller kanskje på grunn av) at han kun har laget fire spillefilmer mellom 1973 og nå. Men i år har mange av oss ventet i spenning: Kommer hans neste, og da femte spillefilm, Tree of Life, på kino i vinter? Med Sean Penn og Brad Pitt i hovedrollene og en beryktet dinosaursekvens som en del av plottet, har ikke filmen lidd av mangel på interesse. Malick er dog kjent for sin eremittilværelse, og holder tett.

Men nå har Hollywood-kjenner og innsideblogger Anne Thompson i det minste fått svar fra Malicks distributør Bob Berney om kinolanseringen av Tree of Life. Den vil definitivt ikke finne sted i 2009, og Thompson spekulerer i at Cannes 2010 er et mer naturlig lanseringstidspunkt. Det som regel alltid best at regissører får tid til å gjennomføre sin visjon, men som cinefil man blir utålmodig i påvente av en ny film fra Terrence Malick. Han har til nå alltid servert et nytt mesterverk.