Terrence Malick utsetter Tree of Life til 2010

Terrence Malick er en svært høyt verdsatt filmskaper hos de fleste i Montages-staben, på tross av (eller kanskje på grunn av) at han kun har laget fire spillefilmer mellom 1973 og nå. Men i år har mange av oss ventet i spenning: Kommer hans neste, og da femte spillefilm, Tree of Life, på kino i vinter? Med Sean Penn og Brad Pitt i hovedrollene og en beryktet dinosaursekvens som en del av plottet, har ikke filmen lidd av mangel på interesse. Malick er dog kjent for sin eremittilværelse, og holder tett.

Men nå har Hollywood-kjenner og innsideblogger Anne Thompson i det minste fått svar fra Malicks distributør Bob Berney om kinolanseringen av Tree of Life. Den vil definitivt ikke finne sted i 2009, og Thompson spekulerer i at Cannes 2010 er et mer naturlig lanseringstidspunkt. Det som regel alltid best at regissører får tid til å gjennomføre sin visjon, men som cinefil man blir utålmodig i påvente av en ny film fra Terrence Malick. Han har til nå alltid servert et nytt mesterverk.

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 3 kommentarer

  1. Kjetil sier:

    Kan ikke si meg enig i siste setning der. The New World var ikke et mesterverk, men et makkverk.

  2. He-he, jeg visste noen kom til å kommentere det. Og jeg vet mange er uenig med meg. Men jeg synes altså at alle hans filmer er mesterlige, inkludert The New World – som dessuten vokser enormt på flere gjennomsyn.

  3. «The New World» er, ved siden av «Days of Heaven» Malicks beste film. Og forøvrig en av tiårets beste filmer; naturpoesi kan vel ikke bli særlig vakrere? Ble og blir fortsatt veldig rørt av den filmen. At man kan avslå den som et makkverk synes jeg er pussig – det visuelle er da i det minste imponerende? Som Karsten, synes jeg også at ALLE filmene hans er mesterlige. Gleder meg som en frosk til «Tree of Life».

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>