Christian Bale tror han klippes vekk fra Terrence Malicks kommende film

Christian Bale har vært involvert i to av Terrence Malick kommende filmer, Knight of Cups og et utitulert prosjekt som handler om musikkindustrien. Nå tror skuespilleren at hans innsats i det sistnevnte prosjektet ikke kommer til å bli en del av den ferdige filmen.

Sent i 2011 og utover i 2012 startet Terrence Malick produksjonen av to nye spillefilmer. Bale har hovedrollen i Knight of Cups og fikk også en rolle i den noe mer mystiske og utitulerte filmen, som tidligere hadde prosjektnavnet Lawless. I denne filmen hadde ikke Bale mer enn tre-fire dager foran kameraet, og nylig uttalte han til Thompson on Hollywood at dette nærmest er synonymt med at han blir klippet vekk i den ferdige filmen:

With «Knight of Cups» I was there the whole time. The other one I unfortunately wasn’t able to do everything I was meant to do, so I ended up doing like three, four days on that. Which in Terry’s world means you’re never going to see me in it.

Knight of Cups

Malick er notorisk kjent for å gjøre store mengder opptak med mange skuespillere, for deretter å forme filmen i klipperommet. Med dette i bakhodet er det altså stor sannsynlighet for at Bales mistanker har rot i virkeligheten. I det samme intervjuet med Thompson on Hollywood forteller skuespilleren at han ikke har noen anelse om når de to filmene blir premiereklare:

I’ve been doing [Knight of Cups post-production] for months. Terry is on fire. They’re both going to get finished. There’s no doubt about it. WHEN, I can’t tell you. But they’re both going to get finished. He’s just lit up. He’s possessed.

Bale har som nevnt hovedrollen i Knight of Cups, men i den andre filmen er det Rooney Mara og Ryan Gosling som står øverst på rollelisten. Andre involverte er Cate Blanchett, Michael Fassbender og Natalie Portman.