Christian Bale tror han klippes vekk fra Terrence Malicks kommende film

Christian Bale har vært involvert i to av Terrence Malick kommende filmer, Knight of Cups og et utitulert prosjekt som handler om musikkindustrien. Nå tror skuespilleren at hans innsats i det sistnevnte prosjektet ikke kommer til å bli en del av den ferdige filmen.

Sent i 2011 og utover i 2012 startet Terrence Malick produksjonen av to nye spillefilmer. Bale har hovedrollen i Knight of Cups og fikk også en rolle i den noe mer mystiske og utitulerte filmen, som tidligere hadde prosjektnavnet Lawless. I denne filmen hadde ikke Bale mer enn tre-fire dager foran kameraet, og nylig uttalte han til Thompson on Hollywood at dette nærmest er synonymt med at han blir klippet vekk i den ferdige filmen:

With «Knight of Cups» I was there the whole time. The other one I unfortunately wasn’t able to do everything I was meant to do, so I ended up doing like three, four days on that. Which in Terry’s world means you’re never going to see me in it.

Knight of Cups

Malick er notorisk kjent for å gjøre store mengder opptak med mange skuespillere, for deretter å forme filmen i klipperommet. Med dette i bakhodet er det altså stor sannsynlighet for at Bales mistanker har rot i virkeligheten. I det samme intervjuet med Thompson on Hollywood forteller skuespilleren at han ikke har noen anelse om når de to filmene blir premiereklare:

I’ve been doing [Knight of Cups post-production] for months. Terry is on fire. They’re both going to get finished. There’s no doubt about it. WHEN, I can’t tell you. But they’re both going to get finished. He’s just lit up. He’s possessed.

Bale har som nevnt hovedrollen i Knight of Cups, men i den andre filmen er det Rooney Mara og Ryan Gosling som står øverst på rollelisten. Andre involverte er Cate Blanchett, Michael Fassbender og Natalie Portman.

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>