Ny film på gang fra Gregg Araki

Regissør Gregg Araki imponerte mange her til lands med filmen Mysterious Skin da den gikk på kino sommeren 2005 (etter å ha vunnet pris ved Bergen internasjonale filmfestival året før). Dramaet er en gripende skildring av hvordan to unge menn har taklet (på svært forskjellig vis) et grusomt minne om seksuelt misbruk i barndommen. Fire år etter at Mysterious Skin gikk på kino er det fremdeles mange som oppdager denne filmen, og ikke klarer å stoppe å snakke om den.

Men Araki valgte i 2007 å lage Smiley Face, et feilskjær som gjorde at han forsvant ut av radaren. Men i disse dager er regissøren i gang med opptakene til et nytt prosjekt. Tittelen er Kaboom, og The Hollywood Reporter har rollebesetningen og en liten plottbeskrivelse: «[Araki] has cast Roxane Mesquida, Thomas Dekker, Kelly Lynch and Rooney Mara in «Kaboom,» which follows the sexual awakening of a group of college students.» Foreløpig ingen grunn til ikke å glede seg, og gøy at Araki er tilbake. I mellomtiden er Mysterious Skin alltid verdig et gjensyn.