- Montages - https://montages.no -

Montages.no

Ny film på gang fra Gregg Araki

Av Karsten Meinich , 6. oktober 2009 i Ukategorisert

Regissør Gregg Araki [1] imponerte mange her til lands med filmen Mysterious Skin [2] da den gikk på kino sommeren 2005 (etter å ha vunnet pris ved Bergen internasjonale filmfestival året før). Dramaet er en gripende skildring av hvordan to unge menn har taklet (på svært forskjellig vis) et grusomt minne om seksuelt misbruk i barndommen. Fire år etter at Mysterious Skin gikk på kino er det fremdeles mange som oppdager denne filmen, og ikke klarer å stoppe å snakke om den.

Men Araki valgte i 2007 å lage Smiley Face [3], et feilskjær som gjorde at han forsvant ut av radaren. Men i disse dager er regissøren i gang med opptakene til et nytt prosjekt. Tittelen er Kaboom, og The Hollywood Reporter [4] har rollebesetningen og en liten plottbeskrivelse: «[Araki] has cast Roxane Mesquida, Thomas Dekker, Kelly Lynch and Rooney Mara in «Kaboom,» which follows the sexual awakening of a group of college students.» Foreløpig ingen grunn til ikke å glede seg, og gøy at Araki er tilbake. I mellomtiden er Mysterious Skin alltid verdig et gjensyn.


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/2009/10/ny-film-pa-gang-fra-gregg-araki/

Lenker i denne artikkelen:

[1] Gregg Araki: http://montages.no/filmfolk/gregg-araki

[2] Mysterious Skin: http://montages.no/film/mysterious-skin/

[3] Smiley Face: http://www.imdb.com/title/tt0780608/

[4] The Hollywood Reporter: http://www.hollywoodreporter.com/hr/content_display/film/news/e3i03c5991d65201a60659e58ad20b94249

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.