Woody Allen til Brasil

Med unntak av kinoaktuelle Whatever Works, har Woody Allen valgt å spille inn sine fire siste filmer på europeisk jord. Fortrinnsvis i England, men med en forfriskende spansk avstikker med Vicky Cristina Barcelona. Mens mange ønsker å få veteranregissøren tilbake til New York og Manhattan, sitter Allen selv åpenbart med langt mer eksotiske planer. Ifølge nettstedet brazzilmag.com setter mesterregisøren kursen for Brasil i 2011, og det spekuleres allerede i flere navngitte brasilianske skuespillere, mens to selskap Brasil ønsker å co-produsere filmen.

Woody Allen befinner seg for tiden i London med innspilling av en foreløpig navnløs film med Anthony Hopkins, Antonio Banderas, Naomi Watts og Josh Brolin på rollelisten.

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>