Oppfølger til The Host på trappene

Den sørkoreanske monsterfilmen The Host var et av høydepunktene på filmfestivalen i Tromsø da den ble vist der i januar 2007. Mer underholdende midnattsvisning har jeg sjelden opplevd. Filmen fikk senere norsk kinodistribusjon via Arthaus, og regissøren Bong Joon-ho sementerte sin status som en av Sør-Koreas mest spennende filmskapere. (I år har han forøvrig overgått seg selv med det psykologiske etterforskningsdramaet Mother, en av de beste filmene jeg så i Karlovy Vary.)

Uansett: En oppfølger til The Host er nå i produksjon, og premieredatoen blir en gang i 2011. Det første bildet er publisert, og Variety rapporterer at filmen får subsidier fra et statlig koreansk fond for å kunne gjøre spesialeffektene lokalt. (Det amerikanske effektselskapet The Orphanage gjorde monsteret til originalen, men er nå konkurs.) Twitch har en god bakgrunnssak om hvor prosjektet befinner seg i det store og hele. The Host 2 blir en prequel til originalen, og Bong er dessverre uaktuell som regissør.

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>