PR-arbeidet på Avatar i gang

I morgen møter James Cameron og medprodusent Jon Landau eliten av amerikansk presse til et fem timer langt pressemøte om Avatar. Det hele er et typisk pr-stunt i regi av Cameron, der mannen selv sannsynligvis skal snakke mest, mens pressen til slutt får et par minutters rådighet til spørsmål. Journalistene møter nok uansett fulltallig opp, – ikke bare fordi Cameron vet hvordan han håndterer presse, men regissøren skal også vise 20 minutter fra 3D-filmen.

LA Times rapporterer at det per i dag finnes kun 2500 3D-kompatible saler i USA, men siterer regissøren på at hans film vil gjøre seg like bra på vanlige visninger. Utsagnet er overraskende fordi han tidligere har uttalt at han nekter å vise sin Avatar uten 3D-effektene. Men med et budsjett på 240 millioner dollar og ihvertfall 150 millioner dollar attpå i pr-utgifter, har vel selv The King of the World måtte innse realitetene.

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 1 kommentar

  1. Erik sier:

    «siterer regissøren på at hans film vil gjøre seg like bra på vanlige visninger»

    Det er ikke overraskende, Cameron skrev det samme i intervjuet med Variety i april 2008 (James Cameron supercharges 3-D Variety) ,
    og i intervjuet med THR august 08.

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>