Poster til Let Me In

Den amerikanske versjonen av det svenskproduserte mesterverket La den rette komme inn, har fått tittelen Let Me In, og slashfilm.com har nå publisert de første posterne fra filmen. Det er beroligende å se at Cloverfield-regissør Matt Reeves ser ut til å ha valgt to barn i hovedrollene, på alder med hovedpersonene i originalen, fremfor å gjøre den amerikanske versjonen til en tenåringsfilm slik mange har forventet, særlig i kjølvannet av Twilight-suksessen. Alt tyder også på at Reeves har funnet gutten han ønsker til å spille hovedrollen i Kodi Smith-McPhee som snart er å se i The Road. Les mer om det på screenrant.com. Reeves har i søken etter de rette barneskuespillerne alliert seg med casting director Avy Kaufman som i sin tid castet barneskuespillerne til blant annet The Sixth Sense og The Ice Storm. Det bør b0rge for kvalitet, så gjenstår det å se hvilken retning filmen etter hvert tar. Når snøballen uunngåelig har begynt å rulle, er det i hvert fall fint å konstatere at den foreløpig virker å være på rett kurs. I et intervju med L.A. Times tidligere i sommer kommenterer også Reeves den naturlige skepsisen mange har:

«There’s definitely people who have a real bull’s-eye on the film, and I can understand because of people’s’ love of the [original] film that there’s this cynicism that I’ll come in and trash it, when in fact I have nothing but respect for the film. I’m so drawn to it for personal and not mercenary reasons, my feeling about it is if I didn’t feel a personal connection and feel it could be its own film, I wouldn’t be doing it. I hope people give us a chance.»

Filmen ventes ikke å ha premiere før tidligst høsten 2010.